(VIDEO) Agenții de penitenciar de la Centrul de Detenție Craiova au făcut show la malul mării. S-au întors în Bănie cu trofeul pentru “Cea mai frumoasă galerie”

Oltenii au dovedit că avem “Cea mai frumoasă galerie” și la malul mării, în stațiunea Jupiter. De 9 ani, fie la Jupiter sau la Băile Felix, are loc Turneul IPA. Echipa de fotbal alcătuită din agenți de penitenciar din cadrul Centrului de Detenție Craiova au ocupat locul 27 la fotbal de plajă. Anul trecut, craiovenii au luat locul 5.

În schimb s-au intors în capitala Băniei cu alt trofeu: “Cea mai frumoasă galerie”.

Au participat 32 de echipe, din toată țara, polițiști, jandarmi sau pompieri s-au transformat în fotbaliști pentru câteva zile. Turneul de fotbal pe plajă s-a desfășurat între 4-8 septembrie și au participat anul acesta 1700 de persoane. 

Cristian Motatu, agent de penitenciar din cadrul Centrului de Detenție Craiova, a precizat pentru Ziarul de Craiova că “echipa de fotbal”, formată din oameni ai legii, este nelipsită de la meciurile Universității Craiova.

“Avem 30 de abonamente. Suntem prezenți la fiecare meci, chiar și-n deplasări. Îmbinăm plăcutul cu utilul. E o mândrie pentru noi sa facem spectacol pt Craiova”, a spus Cristian.

După meci, imnul Craiovei a răsunat din sufletele a sute de suporteri aflați la malul mării pentru a-i susține pe agenții-fotbaliști.

Adauga comentariu