(VIDEO) Așa se fură motorină direct din rezervorul autobuzelor. NU ORICUM ci cu tactică, să derutezi un eventual privitor. Reacția conducerii RAT Craiova

Imagini incredibile din Bănie. Un șofer al RAT Craiova este filmat în timp ce fura motorină din rezervorul autobuzului cpe care lucrează și cu care transportă călători prin oraș.


Omul este surprins chiar în momentul în care termina de tras la motorină din rezeror și își strânge ustensilele, respectiv furtunul și doua plase de rafie in care stau ascunse budoanele pline.


Imaginile sunt surpinse în parcarea unui magazin de construcții din oraș, autobuzul fiind parcat între dubele care care cară marfa clienților la domiciliu. Crezând că nu îl vede nimeni acolo, omul se pune pe treaba și strage cu un furtun motorina din rezervor. Pune plasele cu bidoanele cu motorină la ușa din față a autobuzului, după care dă o tură prin autobuz și se întoarce să steargă furtunul de motorină. Mai dă din nou o tură prin autobuz și iasa pe ușile din mijloc cu o sticlă cu apă și se spală pe mâini pentru a nu împrăștia mirosul.


Până la urmă cu câteva mișcări la derută prin autobuz, angajatul își duce planul la bun sfărșit și își așează toate ustensilele de furat în ordine.
Pentru fapta sa, șoferul, angajat al RAT Craiova își va pierde locul de muncă.


"A fost identificat angajatul. Fapta cred ca a comis-o zilele trecute pentru că azi el este liber. Pentru genul aceste de abateri i se va desface contractul de muncă și se va recupera prejudiciul produc Regiei", a declarat Marcel Tanasescu, director RAT Craiova.


Omul este angajat de ani buni la RAT Craiova.

Sursa video Facebook Esti din Craiova daca..

Adauga comentariu