(VIDEO) Atacatorul cu macetă de la clubul One recidivează. A fost ridicat de polițiști pentru proxenetism și trafic cu țigări. Ce făcea mai precis tânărul

Atacatorul cu macetă de la Clubul One a fost ridicat de oamenii legii pentru proxenetism, trafic de persoane și trafic cu țigări.

Din informațiile procurorilor ar fi vorba despre o femeie care ar fi căzut victima traficului de persoane practicat de Budica Andrei.

La percheziții oamenii legii au găsit în locuință acestuia și țigări, bănuit fiind ca se ocupa și cu trafic de țigări.

Tânărul este în acest moment de Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventivă.

Budica Andrei a ajuns în atenția presei fiind implicat în scandalul de la clubul One din aprilie 2019. Atunci tânărul după ce s-a distrat toată noaptea, la un moment dat a devenit amenințător la adresa mai multor clienți ai locației. Aceștia au cerut ajutorul bodyguarzilor care au luat decizia de a-l îndepărta pe scandalagiu. Doar că, iritat de faptul că este dat afară, tânărul a scos un cuțit cu o lamă de 50 de centimetri și i-a atacat pe angajații responsabili cu paza.

Magistrații nu au fost atunci impresionați de imaginile apărute în presa și i-au dat drumul la scurt timp după ce fusese introdus în Centrul de Arest Preventiv.

Adauga comentariu