(VIDEO) Cel mai ghinionist spărgător de bancă a fost prins

Bărbatul cautat de polițiști după ce a spart o bancă din localitatea Moțăței a fost prins în această dimineață. Polițiștii ceruseră ajutorul populației pentru identificarea unui tânăr surprins de camerele de supraveghere ale unității bancare.

"Azi, 15 iunie, in urma activităților specifice de investigare și cercetare întreprinse de colectivul de polițiști constituit la nivelul IPJ Dolj, a fost identificat și prins un bărbat de 22 de ani, din Maglavit, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tentativa la furt calificat", au comunicat reprezentanții politiei doljene.

Tânărul este cercetat pentru tentativă pentru că, în ciuda eforturilor mari de a pătrunde în bancă și de a deschide safe-ul, nu a reușit să se aleagă cu nicio pradă. Mai mult decât atât, imaginile cu acesta sunt de-a dreptul hilare, dat fiind faptul că este vizibil dezorientat și nepregătit pentru marea spargere pe care și-o dorise.

Acesta este audiat la această oră, iar cercetările continuă în vederea administrării probatoriului și dispunerii măsurilor legale.

Adauga comentariu