(VIDEO) Imagini în EXCLUSIVITATE cu cel care a terorizat un bloc întreg. “Catârul” a atacat vecinii cu cocktailuri molotov

Potrivit unor surse, vecinii unui bloc întreg, de pe strada Virgil Madgearu, cartierul Rovine au fost atacați cu sticle incendiare, mai exact cocktailuri molotov. Un bărbat de 32 de ani și mama acestuia au fost transportați la spital. Femeia s-a ales cu arsuri la nivelul mâinilor, iar tânărul, fiul acesteia, urmează să fie dus la Spitalul Floreasca din capitală. Conform surselor Ziarului de Craiova, atacatorul de 32 de ani ar fi recurs la acest gest în timp ce în bloc se lucrează la gaze. Șapte sticle de cocktailuri molotov au fost aruncate în tot blocul, dar și-n vecini. Un muncitor care lucra la rețeaua de gaze ar fi fost ars la ureche și la picioare, la fel și părul unei femei.

Toți locatarii au fost evacuați din clădire, 32 de adulți și 7 copii. De altfel, se pare că atacatorul nu ar fi la primul eveniment de acest gen. Acesta ar fi amenințat cu cuțitul de mai multe ori vecinii. 

 

Victima de 32 de ani urmează să fie dusă cu elicopterul la un spital din București. In urma cu putin timp, se afla la UPU Craiova si astepta un raspuns pentru elicopter. In plus, atacatorul l-ar fi amenintat si pe cel care l-a dus pe tanarul ranit la spital, potrivit aceleiasi surse. 

Atacatorul, poreclit “Catârul”, a fost dus la sectia de politie pentru mai multe cercetari. A fost dispusa efectuarea de cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativa la infracțiunea de omor, cazul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, potrivit IPJ Dolj.

Adauga comentariu