(VIDEO) Incendiu într-o scară de bloc. Toți locatarii au fost evacuați, iar trei dintre ei au ajuns la spital

 

UPDATE: Autoritățile au fost sesizate, în jurul orei 16.00, cu privire la faptul că un bărbat aruncă cu benzină într-o scară de bloc din Craiova, dar și pe persoanele care treceau prin zona respectivă. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului și au reușit să pătrundă în apartamentul acestuia, de la etajul doi al clădirii. Bărbatul de 32 de ani din Craiova a fost dus pentru cercetări la sediul secției, după ce a fost imobilizat de luptători SAS. După mai multe verificări a reieșit faptul că doar două victime au fost transportate la spital cu arsuri si escoriatii.

Potrivit unor surse, cele două victime sunt mamă și fiu. Bărbatul rănit, în vârstă de 32 de ani, urmează să fie dus cu elicopterul la Spitalul Floreasca din Bucuresti. Mama acestuia are arsuri la nivelul mainilor.

Atacatorul poreclit “Catârul” n-ar fi la primul eveniment de acest gen. Acesta ar fi ieșit de mai multe ori cu cuțitul si ar fi amenintat vecinii, potrivit aceleiasi surse.

 

Incendiu intr-un bloc, pe casa scării. Locatarii cladirii au fost evacuati, trei dintre ei, o fata si doi barbati, au ajuns la spital. Alte doua persoane au suferit atacuri de panica. 32 de adulti si 7 copii ai blocului J18, de pe strada Virgil Madgeru, au fost condusi afara. 

Din primele informatii, focul ar fi fost pus intentionat, s-au folosit lichide combustibile si diferite materiale textile.

Adauga comentariu