(VIDEO) Lacrimi și tristețe la liceul unde învața Luiza Melencu. Mama și bunicii fetei, mesaj dureros la început de an școlar

A început școala și toate unitățile de învățământ din Craiova au radiat de veselia revederii și râsetele elevilor în prima zi.

Situația a fost însă una cu totul alta la liceul Nenitescu, unde Luiza Melencu a învățat. Dis de dimineață mama fetei dispărute și bunicii s-au urcat în mașină și au venit la Craiova. Au vrut sa fie acolo, asa cum Luiza ar fi făcut. 

Au ajuns la liceu purtând tricouri cu chipul Luizei. Lacrimile au izbucnit in momentul în care au ajuns la poarta scolii. 

" As dori ca pentru câteva secunde gândurile noastre sa se îndrepte către Luiza Melencu, eleva scolii noastre dispărute încă din aprilie și aceste gânduri sa se ridice la cer pana la Dumnezeu pentru ca el poate îndrepta lucrurile. Sper ca totup va fi bine, ca Luiza va fi găsită, căci noi ne dorim din suflet acest lucru. Va mulțumesc pentru orice gând bun pe care-l trimiteți către ea", a declarat directoare liceului unde învața Luiza.

A fost momentul în care rudele fetei și toți cei prezenți în curtea scolii, elevi, părinți au izbucnit în plans. 

Mama Luizei a purtat cu ea un mesaj pentru toți colegii și profesorii fetei, un mesaj pe care cu greu l-a putut citi din cauza lacrimilor. 

" As fi dorit sa particip la deschiderea noului an școlar alături de Luiza, alături de dumneavoastră,iar aceste clipe minunate din viata unui elev sa ma trimita la anii în care și eu eram eleva. Îmi este destul de greu pentru ca Luiza nu este prezenta. Astăzi nu veți mai avea parte de zâmbetul Luizei pentru ca un monstru cu chip de om a răpit-o și nu spune unde a dus-o. Dragi eleiv, dragi profesori, chiar dacă Luiza nu va mai putea spune prezent când se va striga catalogul, familia ei va dorește un nou an școlar cu multe împliniri", declarat mama Luizei. 

De altfel diriginta fetei a avut numai cuvinte de lauda la adresa elevei care șefa clasei fiind ii ținea pe toți uniți. 

Adauga comentariu