(VIDEO) Noi imagini de peste ocean cu micuța Sorina. Filmulețele în care copila apare cu sora ei mai mare provoacă controverse

După o perioadă în care nu s-a mai știut nimic de Sorina, fata adoptată din Baia de Aramă, apar noi filmulețe care au creat vâlvă pe paginile de socializare. Familia maternală, care a crescut-o pe copilă opt ani, a postat câteva clipuri video, luate de pe o aplicație, în care Sorina și sora ei mai mare, fata sotilor Săcărin, arată semne obscene.

 

Potrivit reacțiilor celor care au crescut-o pe fată, în video-urile postate, cele două micuțe ar avea un comportament inadecvat. 

“Doamnelor și domnilor avocați, apărători ai domnilor, sper că sunteți mulțumiți / mulțumite de educația ,,aleasă"  pe care o primește Sorina, fiind doar un copil de 8 anișori.Este valabil și pentru cei care țin cu domnii”, spune Adelina, fata soților Șărămăt, sora cea mare a Sorinei.

 

Despre acest videoclip în care Sorina apare cu Ava, avocatul familiei Șărămăt spune că se face o aluzie clară la etnia Sorinei. 

 

“Toate clipurile au o aluzie clară la etnia Sorinei. Ea este pusă de "surioara ei mai mare" sa "danseze" pe ritmuri de rap/hip-hop ca afro-americanii din Bronx, cu picioarele larg depărtate, cu o mână în zona intimă și cu cealaltă pe joint (se vede cum duce pe buze un obiect ce seamănă izbitor cu o tigară artizanală din cannabis), în timp ce versurile melodiei din care Sorina nu înțelege "o boabă" (se vede cum își mișcă buzele nedeslușit) - pentru că nu cunoaște limba engleză - includ expresia "N-Word"”, explică Victor Dumitrică, într-o postare.

Micuța Sorina apărea în urmă cu ceva timp, în alte ipostaze: lua lecții de pian, mergea la școală în SUA pentru prima dată sau se bucura de petrecerea surpriză dată în cinstea ei, de prietenii familiei Săcărin, de peste ocean. Videoclipurile în care Sorina apare cu Ava au fost șterse de pe TikTok.

Adauga comentariu