(VIDEO) Răzbunare olteneasca. O familie din Craiova a fost la un pas de o tragedie după ce mai mulți indivizi au aruncat cu cokteiluri Molotov în casa și curte

Un craiovean susține ca familia sa a fost la un pas de moarte după ce mai mulți indivizi au aruncat cu bombe artizanale în curte și în casa. 

Bărbații ar fi venit sa recupereze niște bani pe care tânărul i-ar fi pierdut la o partida de poker,jucata în urma cu aproximativ o săptămână.

Tânărul susține însă că nu știa sa aibă datorii pentru ca ei l-ar fi invitat sa joace.

"Eu le-am spus ca joc pentru ca nu am bani și ei mi-au zis ca îmi dau ei jetoane, am crezut ca jucam asa de distracție nu pe bani. A doua zi au început telefoanele și amenințările ca am sa le dau 300 de milioane lei vechi și ca dacă nu plătesc îmi omoară familia. Au venit cu săbii peste familia mea, au aruncat cu cokteiluri Molotov. Unul a exodat la întrare în casa, al doilea a întrat prin geam în casa. A ars tot în casa. Dacă era cineva din familie în acel moment în casa, era mort", a declarat tânărul.

 

Rudele tânărului nu au știut ca acesta jucase poker, iar de faptul ca ar datora bani au aflat abia când au fost atacați de partenerii de joc. Le este frica sa mai stea în casa. 

Cum amenințările au continuat craioveanul a fost la politie.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru amenințare, violare de domiciliu și distrugere. 

Adauga comentariu