(VIDEO) Reacția PMP Craiova după căderea Guvernului PSD. Dan Păloiu, președintele partidului: ”O să fim revelația județului Dolj”

Theodor Paleologu, candidatul PMP la președinția României, Dan Păloiu, președintele organizației și avocatul Cosmin Roșulescu au participat astăzi la o conferință de presă la sediul Partidului Miscarea Populară Dolj. 

”Nu voi fi un președinte șef de partid sau un președinte partizan. PNL-ul singur nu face mare brânză, USR-ul singur nu face mare brânză, deci degeaba votezi un șef de partid ca președinte pentru că nu va face mare brânză”, a spus Theodor Paleologu.

De altfel, acesta consideră că PMP nu este un partid mare de care să le fie frică celorlalți, însă poate face parte dintr-o coaliție care să susțină schimbări majore în țară. 

Despre alegerile locale, președintele organizației, Dan Păloiu este sigur că vor face o ”figură frumoasă”. Cu ajutorul foștilor membri ai altui partid, acesta recunoaște că echipa lor a devenit o mare familie datorită și oamenilor cu experiență.

”Cu siguranță o să facem o figură frumoasă. De data asta trebuie să ne depășim pe noi și să ajungem acolo unde trebuie”, a precizat președintele PMP.

Câte despre guvernul PSD, Paleologu crede că va exista o criză politică care nu se va încheia până în turul al doilea de la prezidențiale. De asemenea, acesta spune că ”Dăncilă a ruinat România”. Luni de zile de haos administrativ, în care țara va pierde bani și credibilitate, este rezultatul fostului Guvern.

 

Adauga comentariu