Viscolul creează probleme în Dolj. Majoritatea drumurilor județene blocate, sute de oameni fără curent. Autoritățile județene încearcă sa deszapezeasca contra vantului puternic

"Sunt utilaje in tot judetul pentru a actiona pentru dezapezire. De la drumuri nationale, drumuri judetene si primari la drumurile comunale. Se lucreza si actiunile sunt in desfasurare, dar vantul pune probleme. In toate punctele sunt utilaje", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj.

În prezent, situaţia la nivelul judeţului Dolj este următoarea: -DN 65F VOS Centura de Sud –blocat; -DJ 643 F Ghercesti – Centura de Nord Craiova – blocat; -DJ 561 Calopar – Segarcea –blocat; -DJ 652 Pielesti - Cosoveni – blocat; -DJ 604 Leu - Castranova – blocat; -DC1A Robanestii de Sus- Cimpeni – blocat; -DC 90 Bojoiu-Golfin -Lacrita Mare – blocat; -DJ 552 A Bucovăț - Vîrvor se circulă pe un singur sens; -DJ 561 B Segarcea- Dranic se circula pe un singur sens; -DJ 552 Rîpa Roșie se circulă în condiții de iarnă; -DJ 561 D Bailesti-Giubega se circula in conditii de iarna; -DJ 542 Dăbuleni - Amărastii de Sus se circula in conditii de iarna.

De asemenea, peste noapte și în aceasta dimineața au stat fără curent sute de doljeni. 

"Se lucreza pentru remediere deficientelor in localiatile . Pielesti, Zona aeroport, Simnicu de sus, Cerat, Lipov, Leu, Castranova, Zanoaga, Smardan, Ciuperceni noi, Doisti, Radomiresti, Ciocanesti Unirea, Mofleni, Melinesti, Caraula Galicea Marea, Filiasi", spun cei de la ISU Dolj.

Adauga comentariu