Wizz Air reduce numărul curselor aeriene din cauza cererii scăzute pe rutele de Italia, de teama coronavirusului. Câte zboruri vor mai opera pe Aeroportul din Craiova. În Bologna nu se va mai zbura

Wizz Air a anunțat că își modifică programul de zbor din cauza cererii în scădere pe rutele din Italia ca urmare a epidemiei de coronavirus, rezultatul fiind un număr important de anulări pe anumite rute spre nordul Italiei în perioada 11 martie – 2 aprilie 2020.

Pasagerii care aveau zboruri rezervate sau care intenționează sa călătorească în Italia, au fost notificați prin email despre modificările curselor, astfel încât sa se poată reorganiza.

Reprezentanții Aeroportului din Craiova anunțaseră încă de zilele trecute ca se confrunta cu un val de renuntari la călătoriile dinspre și înspre Italia. Acum cei de la Wizz Air vin și anunță că mai renunță la zboruri pentru ca pasagerii pe rutele de Italia sunt din ce în ce mai putini.

La Craiova au suferit modificări toate cele trei zboruri.

Din 4 curse câte operau săptămânal către Milano Bergamo, în săptămâna 11-18 martie vor rămâne doar 2, pentru săptămâna 18-25 martie de la 5 la doar 2 curse, iar în săptămâna 25 martie-2 aprilie din 7 rămân doar 2 curse.

Pe ruta Craiova-Bologna în perioada 11 martie-02 aprilie Wizz Air renunță la cele 2 zboruri săptămânale.

Pe ruta Craiova-Roma Ciampino în săptămâna 11-25 martie de la 2 curse, rămâne doar 1, iar între 25 martie și 2 aprilie se poate zbura o singura data pe saptamana.

Adauga comentariu