100 de lucruri jenante din Craiova. Astăzi, despre Aeroportul din Craiova, unde controlul paşapoartelor se face la lumina lanternelor de la telefoanele mobile. Zeci de pasageri care se întorceau din Italia au bâjbâit pe întuneric prin aeroport

Noaptea trecută pasagerii cursei Bergamo-Craiova, au aterizat pe Aeroportul Internaţional Craiova si au avut parte de o adevărată cumpănă dupa aterizare. În aeroport îi aştepta un întuneric beznă.

O pană majoră de curent în zonă a lăsat aerportul în beznă la 02.00 dimineaţa. Adulţi, mame cu cărucioare şi copii mici au bâjbâit după bagaje pe întuneric. Controlul documentelor de identitate al pasagerilor s-a făcut la lumina telefoanelor.

“A fost agitaţie mare în momentul în care ne-am văzut pe întuneric. Angajaţii aeroportului luminau calea de acces cu lantern de la telefonul mobil. Procedura a durat şi foarte mult, 45 de minute pe întuneric să ne verifice la toţi documentele”, a declarat una dintre pasagere.

Conducerea Aeroportului Internaţional Craiova a aflat de incident şi a declarat că este o problemă în zona de control cu sursele de lumină.

“A fost o cădere de tensiune. Grupurile au pornit la frontieră, la sosiri, a fost lumina ceva mai difuză. Generatoarele au intrat în funcţiune la maxim trei minute de la întreruperea curentului, dar în zona cu pricina a fost semi întuneric pentru că lumina acolo este pe leduri, din păcate”, a declarat Mircea Dumitru, director Aeroportul International Craiova.

Pasagerii au trecut în întuneric de zona de bagaje şi control al documentelor, după care au intrat în zona ceva mai luminată la ieşire din clădirea aeroportului.

 

Adauga comentariu