100 de lucruri jenante din Craiova. Astăzi, despre locuitorii care confundă spațiile verzi cu coșurile de gunoi. Tone de deșeuri strânse dintr-un singur cartier, în cadrul campaniei de curățenie de primăvară

Temperaturile ridicate au dat startul curățeniei de primăvară în întreg orașul. Angajații RAADPFL au lucrat intens în acest week-end la igienizarea și curățarea spațiilor verzi din cartierul Brazda lui Novac. 

Peturi, cartoane, pungi, doze, sticle sau mucuri de țigară “decorau” zonele în care ar trebui de acum să răsară iarba și florile. 

“În acest week-end, s-a acționat pe aproximativ 96 hectare, adică trei sferturi din cartierul Brazda lui Novac. În urma lucrărilor specifice pe spațiile verzi au fost ridicate gunoaie, peturi, hârtii, cartoane sau resturi menajere, ce au fost încărcate în patru camioane. Acțiunea va continua pe toată suprafața orașului”, au comunicat reprezentanții Regiei Autonome de Administrare a Fondului Public și Domeniului Locativ. 

Grav este atât faptul că aceste gunoaie sunt aruncate la întâmplare, cât și faptul că locuitorii din zonă așteaptă ca angajații primăriei să le curețe mizeria. Mai mult decât atât, și după ce zonele au fost curățate, lucrătorii au găsit gunoaie aruncate pe spațiile verzi. 

"După numai o zi în care sute de oameni și-au sacrificat sâmbăta să igienizeze cartierul Brazda lui Novac, așa arată acum zona. Unde este respectul pentru ceilaltț!?", a scris pe Facebook Rela Filip, directorul RAADPFL Craiova. 


Adauga comentariu