14.000 de doljeni au primit inapoi taxa auto. Când vor primi și dobânzile

Până în acest moment Direcția Finanțelor pUblice Dolj a înapoiat taxa auto pentru nu mai puțin de 14.000 de doljeni. Reprezentanții Fiscului spun că se vor încadra ca până la sfârșitul lunii iunie să restituie banii pe taxa auto tuturor celor care au solicitat asta. Mai mult de atât, Fiscul doljean susține că s-ar putea ca procesul de virare a banilor să fie mai rapid decât perioada estimată.


"Noi avem banii necesari restituirii taxei auto pentru toți cei care au solicitat. Am virat până în acest moment aproximativ 40 de milioane de lei. Sunt bani și probabil că toți cei care au solicitat își vor primii banii mai repede de sfârșitul lunii iunie. Am mai întâmpinat și câteva probleme minore legate de identificarea sau contactarea anumitor proprietari care fie nu au dat contul corect, fie nu mai este valabil. Dar luăm legătura cu ei și se rezolvă", a declarat purtatorul de cuvant al Directiei pentru Finante Publice Dolj pentru Ziarul de Craiova.


Direcția Finanțelor Publice Dolj spne că în acest moment sunt restituiți doar banii pentru taxa auto strict. Va urma o perioadă și pentru dobânzi, pentru că sunt așteptați mai mulți bani de la Ministerul Mediului.

Adauga comentariu