20 de pacienți cu scleroză multiplă vor putea fi tratați Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova. Anunțul a fost făcut astăzi de conducerea unității medicale, la inaugurarea aripii de femei a clinicii craiovene

Vești bune pentru bolnavii de scleroză multiplă din Dolj și județele alăturate. Cum Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova a fost inclus în lista centrelor medicale în care se poate desfășura Programul Național de Boli Neurologice, imediat a apărut și lista pacienților. Nu mai puțin de 20 de bolnavi vor putea benefia de tratament în perioada imediat următoare la singurul centrul de acest gen din Oltenia.


"Adresabilitatea este foarte mare și sperăm ca pe viitor și Casa de Asigurări să ne mărească suma alocată pentru acest program pentru a putea trata corespunzător toți pacienții care suferă de această afecțiune. Suntem la faza de achizițe a medicamentelor. Majoritatea pacienților au nevoie de însoțitor și au dificultăți mari de deplasare. pentru ei acest program este foarte important.", a declarat Anca Tudor, manager Spitalul de Neuropsihiatrie.

Anunțul a fost făcut astăzi de conducerea unității medicale în prezența oficilităților locale prezente la inaugurarea noului corp al secției de femei a Spitalului de Neuropsihiatrie. Investiția completează investițiile anterioare realizate pentru aripa de bărbați a clinicii.


"S-a investit o sumă de 380 de mii de lei, reprezentând lucrări de igienizare și reparații în toate saloanele, s-a înlocuit covorul medical în saloane și pe coridoare, s-au făcut lucrări de instalații sanitare, de asemenea materiale eletrice s-au achiziționat pentru toată clădirea, s-au înlocuit firgiderele care erau deteriorate și toate saloanele au frigidere noi, băile au fost recondiționate, s-a schimbat gresie, faianță, calorifere înlocuite." , a declarat Anca Tudor, director Spitalul de Neuropsihiatrie Craiova.


De asemenea, unitatea medicală a achiziționat și o Ambulanță nouă.

Adauga comentariu