Accident de circulație înfiorător pe Calea București. Un șofer a izbit un stâlp de curent și o țeavă de gaze după ce a pierdut controlul mașinii

Tragedia a avut loc în această după - amiază în zona Hanul Doctorului. Un bărbat care circula cu viteză foarte mare a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina în curtea unui localnic. În goana nebună, a pus la pământ un stâlp electric și a fisurat o țeavă de gaze. 

Omul a murit în scurt timp, în ciuda eforturilor echipelor de intervenție ajunse de urgență la fata locului. 

"Un bărbat de 48 de ani, din Craiova, conducea autoturismul pe Calea București, din direcția Balș către Craiova, a pierdut controlul volanului și a lovit un stâlp de curent, apoi gardul unui imobil. Acesta a decedat. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și se va efectua o expertiză pentru a se stabili dacă viteza a fost principala cauză a producerii accidentului.", a declarat Mihaela Gârd, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj. 

La această oră, la fata locului intervin pompierii și reprezentanții firmei care asigură alimentarea cu gaze naturale. Aceștia au izolat zona și încearcă sa repare avaria produsă.

Adauga comentariu