Accident în lanț, pe ”Arieș”

O tânără de 21 de ani, din Craiova, a ajuns la spital, astăzi, în urma unui accident de circulație. În timp ce se deplasa pe Strada Arieş, către strada A. I. Cuza, șoferița a intrat în coliziune cu un autoturism, care circula în faţa sa, condus de un bărbat de 60 de ani, din Daneţi, ulterior lovind un gard de pe partea stângă a sensului de mers. Din impact, cel din urmă a fost proiectat către înainte, într-un alt autoturism, condus de o femeie de 40 de ani din Craiova, care a lovit la rândul său, din spate, un alt autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din localitate.

În urma evenimentului rutier, conducătoarea  auto de 21 de ani a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, dar şi pentru recoltarea de probe biologice pentru stabirea alcoolemiei, întrucat nu a putut fi testată cu aparatul alcooltest la faţa locului.

Pentru ceilalţi conducători auto, aparatul alcooltest a indicat rezultate negative.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Adauga comentariu