Afacerea cu... „de toate” care i-a cucerit pe amatorii de ciocolată în combinații dulci și savuroase. Care este secretul unui kebab cu ciocolată perfect

Plăcerea de a mânca o shaorma cu de toate pare să fie întrecută de o altă poftă a gurmanzilor:  Choco Kebab –ul cu tot felul de ingrediente, care mai de care mai delicioase. 

Fie că este vorba de biscuiți, arahide, nuca de cocos sau fructe , craiovenii vor să le pună pe toate într-o clătită aromată cu multă ciocolată deasupra. Cel care a adus Choco Kebab-ul în oraș spune că ideea i-a venit pentru că dorea să satisfacă poftele celor mai pretențioși iubitori de ciocolată.

“Am deschis afacerea toamna trecută, iar cei care ne-au călcat pragul știu că nu facem rabat de la calitate pentru niciunul dintre ingrediente. La început, majoritatea celor care veneau ne cereau să le facem un kebab cu toate ingredientele, dar combinația nu mai era apoi pe placul lor pentru că se amestecau prea multe gusturi. Au început să înțeleagă că maxim trei ingrediente pe lângă ciocolată sunt suficiente pentru un gust desăvârșit și plăcerea de a mânca.”, susține Cosmin Cioroianu, patronul Choco Kebab.

Cei care nu se pot abține de la o porție generoasă de kebab cu ciocolată, au de ales între mai multe combinații: cu biscuiți Oreo, arahide, nucă de cocos, banana, fructe de pădure, sprinkles, scorțișoară, fulgi de ciocolată albă sau bomboane de ciocolată, toate cu cremă Nutella. Prețurile pornesc de la 7 lei pentru un kebab simplu și până la 12 lei pentru unul cu patru ingrediente. 

“Sunt zile în care se vând și 100 de produse, astfel că atunci abia facem față. Cele mai multe vânzări au loc pe seară atunci când se mai răcorește și le vine craiovenilor pofta de mâncare. Nu de puține ori ni s-a întâmplat să intre clienți care să ne ceară un kebab obișnuit cu carne și cartofi. De fiecare dată trebuie să le explicăm că noi facem un produs mai special, un desert.”, explică Cosmin. 

Pofticioșii pot încerca kebab-ul dulce dacă ajung în Centrul Vechi al orașului, pe strada Panait Moșoiu, în fiecare zi după ora 16 și până la miezul nopții. 


Adauga comentariu