Anchetă după ce tatăl unei fetițe a filmat un șoarece în salonul Spitalului "Victor Babeș"

Verificări ample vor avea loc în această săptămână la Spitalul de boli infecțioase din Craiova. O echipă mixtă formată din reprezentanți ai Direcțiilor de Sănătate Publică din două județe vor merge în control la unitatea medicală și vor încerca să afle cât de gravă este situația rozătoarelor semnalate de mai mulți pacienți.

"În această perioadă au loc verificări încrucișate ale echipelor de control din mai multe județe, astfel că la ancheta de la Spitalul "Victor Babeș" nu vor merge inspectori din Dolj, ci din alte două județe. Se vor urmări schemele de deratizare și dacă acestea au fost respectate, în ce măsura este afectată sănătatea pacienților. La final vom primi un raport și îl vom face public.", a declarat dr. Stefan Popescu, purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Dolj.

La finalul săptămânii trecute, tatăl unei paciente de numai 3 ani internată la spitalul din Craiova a făcut publice câteva imgini în care se vede un șoarece care se strecoară pe sub ușa de la baie și aleargă prin salon, pe sub patul în care se afla copilul. Reprezentanții unității medicale au recunoscut că astfel de evenimente le-au mai fost semnalate de pacienți, dar că situația se află sub control.

Adauga comentariu