Aniversare tristă pentru Rareș Bogdan: acum 3 ani era IDOLUL României revoltate, azi, îl ia lumea la șuturi și îi face MEME-uri

În doar 3 ani, Rareș Bogdan s-a aburcat pe tronul zeilor și a căzut în troaca propriei sale vanități

Exact acum 3 ani, într-o zi de miercuri, 21 noiembrie 2018, Rareș Bogdan posta pe contul său de socializare un mesaj plin de patos: ”Greu de ucis. Onoarea înainte de orice!”

Ce vremuri! Pe atunci, vorbele lui Rareș Bogdan păreau tuturor ca apa proaspătă! Azi, alte vremuri: râd toți de el sau îl suduie cu sete, ca pe oricare alt politician mincinos. Ba, poate, cu și mai mult sârg, fiindcă Rares Bogdan a devenit emblema arivismului deșănțat, un Farfuridi 3.0, ba chiar mai imbecil politic decât Farfuridi, fiindcă toate automatismele lui de comunicare – „toleranță zero”, „onoarea e totul”, „dreptate până la capăt” – sunt astăzi cruci de bumerang ce revin cu viteză dublă și îi sparg dinții.

Dar să nu ne grăbim. Amintirile merită savurate. Acum 3 ani, Rareș Bogdan zbiera că șeful postului Realitatea, Cozmin Gușă, l-a scos de pe post „până una alta”. Mai toți au sărit cu gâtul pe Gușă, foarte puțini s-au întrebat însă, cunoscându-l pe Gușă, de ce o fi recurs la un gest atât de drastic.

Postarea de acum 3 ani pâlpâie în continuare pentru cei ce știu să revină la ea, ca o lumânare virtuală, ca un short reminder al ipocriziei caracteriale a acestui om pe care și noi, ziariștii, l-am susținut, crezând că nu va uita de breaslă: haha, am fost niște naivi.

Citește DE CE CREDE LUMEA CĂ: ”Fost-ai, Rareș, jurnalist?! Cât ai fost…” pe strictsecret.ro.

Adauga comentariu