Antonie Solomon nu se lasă. Ce replică îi întoarce viceprimarului Stelian Bărăgan. “Și la 90 de ani sunt mai bun decât ei toți la un loc!”

Antonie Solomon, fostul primar al Băniei, a anunțat în exclusivitate pentru Ziarul de Craiova că va candida din nou la fotoliul de edil-șef la următoarele alegeri. Vestea a încins repede spiritele atât în rândul craiovenilor, unii felicitându-l, alții blamându-l, dar și actuala administrație a reacționat serios la anunțul și la acuzațiile făcute de fostul primar. 

Prin vocea viceprimarului Stelian Bărăgan, i s-a transmis fostului primar că “vremea dânsului a trecut”, iar lucrurile din primărie merg mai bine de când el nu mai este la frâiele orașului.

"Este într-o altă etapă a vieții, cred că ar trebui să își vadă de copii și nepoți, fară să mai agite spiritele prin oraș. Eu îi mulțumesc pentru contribuția adusă în evoluția orașului, dar repet, cred că vremea dânsului a trecut.”, a declarat Stelian Baragan.

Solomon nu se lasă însă și, printr-o postare pe Facebook, pare să ascută săbiile. 

“O persoană din Primăria Craiova s-a exprimat despre mine cum că vremea mea a trecut și că ar trebui să nu mai agit spiritele prin oraș, în privința candidaturii mele la primărie. Îi spun că orașul este agitat, iar eu voi încerca să calmez spiritele, nu să le agit, așa cum fac unii de aproape opt ani. Și la 90 de ani sunt mai bun decât ei toți la un loc!”, a subliniat Antonie Solomon, menționând că face totul din altruism pentru craioveni. 


 


Adauga comentariu