Apa, oprită până joi dimineața în mai multe localități din Gorj și Dolj

Alimentarea cu apă potabilă de la Stația de Apă Isvarna este oprită începând cu această dimineață, până joi la ora 06:00, pentru înlocuirea unor vane la Stația de Captare Isvarna și pentru executarea unor lucrări de revizie și reparații pe traseul aducțiunii Isvarna – Craiova, potrivit reprezentanților Companiei de Apă Oltenia (CAO).

Solicitarea sistării a venit din partea asocierii ELSACO Electronic SRL – HIDROCONSTRUCȚIA SA – ECOAPA Design SRL, antreprenorul care execută lucrările pentru Firul II Isvarna – Craiova.

Sunt afectate următoarele localități de pe traseul aducțiunii: Tismana, Câlnic, Telești, Rovinari, Țânțăreni, Brănești, Plopșoru, Bâlteni, din județul Gorj, precum și Filiași, Brădești, Scaești, Coțofenii din Față, Coțofenii din Dos, Braloștița, Almăj, Ișalnița, Șimnicu de Sus, din județul Dolj.

Potrivit CAO, fabrica de Bere Heineken România și cișmeaua publică de la Marlorex vor fi alimentate de la Stația de Captare și Tratare Ișalnița.

Totodată, CAO atenționează că începând de ieri, și până joi, în intervalul orar 10.00 – 13.00, sunt efectuate lucrări de spălare – igienizare a rețelei de distribuție a apei potabile în cartierele Valea Roșie și Sărari. În perioada acestor lucrări se va reduce presiunea apei.

Adauga comentariu