Apartamente din Craiova, închiriate pentru prostituție. Percheziții și rețineri pentru trafic de minori și proxenetism

Patru percheziții domiciliare la persoane bănuite de trafic de persoane, trafic de minori și proxenetism, au avut loc, miercuri, într-un caz instrumentat de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova. O femeie de 42 de ani, din Craiova, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

Din cercetări a reieșit că, începând cu anul 2019, în Craiova, bănuiții ar fi închiriat apartamente în regim hotelier, mai multor persoane, care ar fi fost obligate să practice prostituția. Totodată, o parte dintre aceste persoane ar fi fost transportate și în străinătate, unde ar fi fost obligate să practice prostituția, prin amenințări cu acte de violență și șantaj.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost ridicate bunuri și înscrisuri ce pot constitui mijloace materiale de probă în cursul procesului penal.  Cinci persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, în vederea audierii, iar în urma administrării probatoriului, procurorul de caz a dispus reținerea unei femei în vârstă de 42 de ani, din Craiova. Ulterior, față de aceasta, Tribunalul Dolj a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Dolj.

Adauga comentariu