Arafat, Profetul Covidului

Ia auziți la domnişorul Raed Arafat ce apucături de nazist are cân zice zice:

”Libertatea individuală are limitele ei. Există și libertatea celor care nu vor să se infecteze”

Păi și Hiler zicea că există libertatea celor care nu vor să aibă de a face cu evreii.

Sau cu țiganii.

Sau cu homosexualii.

Sau cu persoanele cu dizabilități (el le zicea handicapați).

Sau cu orice "rasă inferioară".

Așa că i-a ”extras din societate”. Aşa cum a declarat băiatul cu apucături totalitarist-naziste, Raed Arafat, că ar trebui făcut cu "suspecţii" de COVID-19. Eşti suspect, te-a săltat "Salvarea arahăţie", faci un drum cu izoleta, se experimentează (că vrei, că nu vrei) tratament pe tine şi sta închis ca un cobai la dispoziţia "Cetăţeanului Calafat". Doctor Megele ar fi mândru!

Și Lenin, Stalin, Pol Pot, Mao Tze Dun, Kim Ir Sen și alți dezaxați ai totalitarismului au făcut la fel. Pe Ceaşcă l-au executat cu unul dintre capetele de acuzare fiind fix "extragerea din societate" şi internarea forţată la "psihopupu", la ordinul său, de către Securitate, a cetăţenilor "suspecţii" de "infectare" cu virusul democraţiei (DEMOCRAŢID-89).

Palestinianul nazist nu mai are proprietatea cuvintelor care îi ies pe gură de disperare că vine DNA și pe la el să vadă de ce a cerut imunitate pentru achiziții în starea de urgență!

Iar "soţietatea în ţivil", creaţie a noii securităţi, tace mâlc, că palestinianul cu apucături totalitare e "breten" bun al serviciilor încă de dinainte de '89.

Mai mult, Unităţile Militare Mass Media îl ajută suflându-i în orgoliu şi întreţinându-i apucăturile de satrap. De exemplu, iată titlu tembel de la o publicaţie tembelă, parte a "quality-ului" "deontolgic de înaltă clasă echidistantă", G4Media: "Caz fără precedent la Timișoara: O asistentă medicală care nu crede în coronavirus, suspectată că a infectat mai mulți pacienți"... NU CREDE ÎN CORONAVIRUS!

Cum e bă să nu crezi în Bunul, Unicul şi Indivizibilul Coronavirus?

Vor exista credincioşi într-unul Coronavirus ortodocşi, catolici şamd cu secte precum martorii Coronavirusului? Budiştii, musulmanii, evreii şamd cum vor defini Credinţa în Coronavirus?

Cum va fi fiind Cartea Coronavirusului? "La început era Coronavirusul şi Cuvântul era la COVID-19 şi Coronavirusul era COVID-19"?

La Botezul întru Credinţa în Coronavirus ce se va zice? "Te lepezi de Santana?" Dar de Black Sabbath Matter?

Băi, virusul există, îi ajută pe unii să fie mai idioţi decât limita admisibilă a democraţiei şi prin aceasta să-i ajute pe ticăloşi să-şi urmărească interesul!

Nu faceţi praf drepturi şi libertăţi civile numai că vă căcaţi pe voi că veţi muri! Toată lumea moare!

Dacă nu erau tinerii aceia din '89 să strige pe stradă "Vom muri şi vom fi liberi", încă beaţi "nechezol" cu voie de la Nea Ceaşcă şi habar nu aţi fi avut că există Coronavirus în lume. Credeaţi că e invenţie capitalistă, idioţilor!

Acum nu mai există "burgheji" să bage spaima în ei Ana Pauker şi cu Dej, acum există infideli întru COVID-19, necredincioşi pe care are să-i arahăţească opinia publică.

Şi supecţi întru covidenie pe care are să-i extragă din societate acelaşi Arahat (Profetul Covidului).

COVIDE ET IMPERA!

Adauga comentariu