Aripioara Orban se zbate să azvârle Aripa Cîţu din cuibul guvernării. Tabăra Orban joacă tare împotriva lui Florin Cîțu: întâlnire, înaintea moțiunii de cenzură

Parlamentarii PNL care îl susțin pe Ludovic Orban vor încălca decizia impusă în BEX-ul PNL și nu vor participa la ședința în cadrul căreia se va vota moțiunea de cenzură. Aceștia se vor întâlni, la ora 11.30, în biroul lui Ludovic Orban pentru a pune la cale strategia de comunicare pentru această zi.

”Buna dimineata, dragi colegi! Asa cum ne-am inteles aseara, astazi nu participam la dezbaterea si votul motiunii. De asemenea, in functie de disponibilitatea fiecaruia, va asteptam la 11,30 la biroul presed Cdep pentru a stabili mesajul comun pe care dorim sa-l transmitem în situatia politica actuala. Multumim!”, se arată în mesajul transmis către parlamentarii PNL, care îl susțin pe Ludovic Orban.

Moţiunea de cenzură a PSD, intitulată „Stop sărăciei, scumpirilor şi penalilor! Jos Guvernul Cîţu!”, are toate premisele să fie adoptată astăzi de Parlament cu un număr record de voturi, mizându-se pe aproape 279 de voturi.

Adauga comentariu