Atenție, cad pomi! Autoritățile locale avertizează șoferii să nu parcheze mașinile în zone cu risc. În plus, au închis unele parcuri

Greutatea zăpezii creează probleme arborilor bătrâni sau celor care, deși sunt în vegetație, au rădăcinile uscate și slăbite. Mai mulți arbori au început să cadă încă de ieri, mulți dintre ei avariind mașinile parcate în zonă. Numai în această dimineață, trei pomi au căzut peste mașinile unor craioveni. 

Copac căzut pe strada 1 Decembrie 1918, sursa foto: Esti din Craiova dacă nu...

“Rugăm cetățenii să evite parcarea autoturismelor în zone în care se află arbori, în special de esență moale cum sunt salcia și plopul.”, au transmis reprezentanții Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public și Fondului Locativ Craiova.

Copac căzut pe strada Pașcani

Totodată, s-a luat decizia închiderii Parcului “Nicolae Romanescu”, Parcul Tineretului și Grădina Botanică “Alexandru Buia” pentru că există riscul ca arborii bătrâni să se rupă din cauza greutății stratului gros de zăpadă care s-a depus. 

 

Poza titlu: copac căzut în parcarea magazinului Mercur, sursa foto: Info Trafic Craiova și Dolj

 


Comentarii

FLORICA

18.12.2018 09:47

RAADPFL,SĂ TAIE TOATE PUTREGAIELE DIN PARCURI ȘI STRĂZI ȘI CIRCARII ĂIA DE FILMEAZĂ ȘI COMENTEAZĂ SĂ ÎȘI VADA DE TREBA LOR PENTRU CARE SAU NĂSCUT ȘI TRĂIESC SĂ NU MAI FIE GRIJULII

Adauga comentariu