Au mai fost naziştii înainte. Acum e Barna cu ai săi USR-PLUS care se cred o rasă politică superioară

Dan Barna a fost invitat, luni seară, la Digi 24. Dacian Cioloș a intervenit prin telefon. Barna susține că s-a supraestimat în ceea ce privește șansele sale de a intra în turul al doilea al prezidențialelor, precizând că nu a reușit să-i convingă pe toți alegătorii USR-PLUS de la europarlamentare să-i dea votul. El a precizat că de la început analizele arătau că o treime dintre aceștia intenționau să voteze cu Klaus Iohannis, iar un moment care l-a tras în jos a fost cel al negocierilor pentru noul Guvern. De altfel, Dacian Cioloș susține că mesajul Alianței ar fi trebuit să fie clar de la început, în sensul susținerii cabinetului PNL.

V-am pregătit filmuleţ, să nu mai pierdeți vremea. Să puteți să vă lămuriți exact cu privire la aroganţa, suficienţa şi superioritatea afişată de această beizadea a atragerii de fonduri europene. Dialogul e mai lung și aroganța de care dă dovada Barna e absolut uluitoare. Cu 800.000 de voturi pierdute, cuvântul demisie nu intră în vocabularul individului. Cică oameni noi..., dar cu năravuri vechi. Indivizi cu gândire în alb şi negru cum vezi aproape exclusiv la copii şi la fanatici. Naziştii şi comuniştii erau cu faza „cine nu e cu noi, e împotriva noastră”.

Prelipceanu: Rezultatul arată că v-ați supraestimat?

Barna: Dacă privim scorul. Mă așteptam să vină mai multă lume la vot, pentru că nu poți pune ștampila pe un candidat ca Dăncilă. Pe mine m-au votat cei mai mulți tineri și majoritatea cu studii superioare (n.r.: adică doar deștepții, nu retarzii trecuți de 40 de ani care au avut alte variante).

Prelipceanu (boom): De ce spuneți asta? V-au votat cei mai puțini tineri, dacă luam în considerare rezultatele.

Barna: Da, dacă privim așa (nu, deșteptule, asta e realitatea – n.r.).

 

PS: Dan Barna îşi dă arama de SUPERIOR şi de HATER pe faţă şi într-un interviu acordat lui Pătraru în prima zi după pierderea alegerilor.

"Noi suntem încă genul ăla de partid atât de pe bune și atât de cinstit încât și sondajele le dădeam exact cum ne veneau. Nu modificam puțin cifrele ca să dăm o percepție sau alta. Mi-aș dori, deci mi-aș dori să am o fermă de trolli, cum se spune, să dau telefon și să zic „următorii 400 de băieți să intre pe pagină acolo și să înceapă să dea ciocane”. N-avem, nu suntem acolo. Suntem chiar pe bune.”

 

Adauga comentariu