(AUDIO) Consilierii, certați de secretarul Primăriei Craiova: ”Fiți corecți toți. Ce dracu!”. Ședința trecută au fost apostrofați de primar

Nicoleta Miulescu (foto), secretarul Primăriei Craiova, și-a pierdut cumpătul în ședința de joi a Consiliului Local Craiova, după discuțiile de la punctul 13 de pe ordinea de zi privind privind darea în administrare, către Ansamblul Folcloric „Maria Tănase” Craiova, a unor bunuri care aparţin domeniului public al municipiului Craiova, situate în str.Crişului. După ce aleșii locali au dezbătut proiectul s-a trecut la vot. Însă încă nedumeriți de explicațiile primite la unele nelămuriri și întrebări exprimate, unii dintre consilierii USR au uitat să-și exprime votul, încurcând numărătoarea secretarului municipalității. După vreo două încercări ratate, Nicoleta Miulescu, iritată vizibil, s-a răstit în microfon și le-a explicat aleșilor ce au de făcut la vot: 

”Vă rog eu frumos, nu ridicați mâna, toată lumea rămâne cu mâna jos! Eu trebuie să număr câți ridică, pentru că nu se face altfel. Dânșii (Drăgoescu și Săuleanu n.r.) nu au ridicat deloc, dvs. ați ridicat, mai aveți un membru de la celălat... eu trebuie să număr, da? Vă rog frumos să fiți corecți toți. Ce dracu! 14 au votat pentru și am întrebat: cine e împotrivă? și n-a ridicat nimeni. Abținere: Și acum vă abțineți toți. 13. haideți să fim corecți!”, a răbufnit Miulescu. 

File miulescu.mp4

Imediat, toți aleșii locali s-au conformat solicitării secretarului și, de atunci și până la finalul ședinței, cu toții au ridicat erect mâna, în funcție de opțiune, pentru a-și exprima votul. 

Și un grup de consilieri PSD a fost certat, la ședința de luna trecută, de data aceea de primarul Olguța Vasilescu. Edilul i-a apostrofat că o țineau de vorbă pe viceprimărița Daniela Barbu, care ar fi urmat să răspundă la o interpelare făcută de consilierul Marian Vasile privind administrarea vaccinului anti-COVID la nivelul Primăriei Craiovei. Olguța Vasilescu s-a răstit în microfon către un grup de aleși care erau în jurul viceprimarului Barbu: ”Lăsați-o pe doamna Barbu să fie atentă, că trebuie să răspundă după aceea”, li s-a adresat primarul. 

Sursa foto: lupamea.ro

 

Adauga comentariu