Avocații din Baroul Dolj poartă banderoale albe în instanțe, în semn de protest. Cer realizarea Palatului de Justiție Craiova

Vestea că o parte a activității Judecătoriei Craiova va fi mutată, din 16 martie a.c., într-unul din corpurile de clădire de la Centrul Multifuncțional, din Str. Târgului, i-a nemulțumit pe avocații craioveni, care spun că trebuie să alerge de la un capăt la altul orașului pentru a-și onora meseria. În consecință, Consiliul Baroului Dolj a hotărât inițierea unor forme de protest ”în condițiile în care va fi îngreunată activitatea avocaților pe o perioadă nelimitată de timp și în lipsa certitudinii realizării obiectivului de investiții ”Palatul de Justiție Craiova”.

Așa încât, de astăzi, avocații din Baroul Dolj poartă banderolă albă în instanțele de judecată, iar protestul nu se va limita la atât. Pe 5 martie, se va organiza în fața sediului Judecătoriei Craiova o acțiune de protest. ”Scopul acestor acțiuni de protest este de a atrage atenția opiniei publice cu privire la afectarea actului de justiție în general și a activității avocaților în particular, precum și nevoia realizării într-un termen cât mai scurt a Palatului de Justiție din Craiova”, explică reprezentanții Baroului Dolj..

Adauga comentariu