Băiețași de stat

Te și apucă râsul când îi vezi pe jenanții noștri „lideri” cum cred în steaua lor de mari bărbați de stat. Cum apar în fața noastră cu alura unor demiurgi și ne spun că fără ei am fi pierduți. „Dragi români, ne bucurăm că am preluat puterea! Ceilalți au făcut țara praf, dar NOI suntem aici să vă salvăm!”

Am avut norocul să ne naștem în aceste coordonate spațio-temporale și să fim călăuziți prin jungla vieții de astfel de minți luminate.

Foști comuniști vopsiți în mari lideri de stânga, foști căpitani de vas sosiți pe un cal beat să ne izbăvească, târfe politice care se dau mari doamne, muți care sunt mari doar fizic, eunuci care se dau deținuți politic. Cu toții, niște băiețași care se cred bărbați.

Discreții băiețași de stat ai României și-au dat examenul în weekend, la Cluj-Napoca. Acolo s-au întâmplat alegerile pentru Biroul Politic Județean al PNL Cluj. Și puberii din PNL au demonstrat că nu le-a crescut niciun floc politic la membru. De partid.

Ludovic Orban, președintele partidului, a fost izolat în primul rând al sălii unde s-a ținut ședința, pentru că mucoșii din PNL au vrut să-i arate că orașul e în tabăra Cîțu.

A fost un gest băiețesc de toată frumusețea. O măsurătoare de micropenisuri pe care o mai vezi doar în baia unei grădinițe.

Uriașul primar al Clujului, care s-a dus la București să fie mare paharnic de stat, a vrut să-i arate lui Ludovic Orban cine e șefuțul.

Colosalul fashionist Rareș a vrut să-i demonstreze șefului partidului său că haina îl face pe om. Să fie irelevant.

Imensul băiețel Cîțu, care în martie 2020 a fost atât de bărbat, încât i-a fost frică de postul de premier, a vrut să-i arate lui Orban ce biluțe frumoase are. Nu alea pentru vot.

Toți micii coloși din PNL Cluj, care au vrut să transmită că sunt apți din punct de vedere sexual, numai că îi ține doar până când târfa de politică se dezbracă.

Toți fiind la putere datorită lui Ludovic Orban. Dar toți crezând că puterea e o jucărie pe care o primesc pe viață.

Pentru că, dacă nu ți-a mijit mustața politică, te crezi cel mai tare din locul de joacă.

Dacă nu ți-a crescut părul la subraț, te consideri cel mai bun din parcul de distracții.

Dacă nu ți s-a îngroșat vocea, vorbești în gol.

Și dacă nu ți-a crescut suficient, devii frustrat. Că nu mai crește.

Adauga comentariu