Bancnote contrafăcute au fost puse pe piață de o tânără de numai 22 ani, ajutată de un alt bărbat. Polițiștii de la Crimă Organizată au intrat deja pe fir

Oamenii legii, coordonați de un procuror DIICOT, au mers acasă la patru dintre persoanele bănuite că fac parte dintr-un grup organizat care se ocupă de falsificarea banilor. Perchezițiile domiciliare au avut loc în Bechet, dar și în comuna Valea Stanciului. 

Patru persoane au fost conduse la audieri, iar faţă de un bărbat de 39 de ani şi o tânără de 22 de ani, din Bechet, bănuiți că ar face parte dintr-o grupare infracţională organizată, specializată în punerea în circulaţie de bancnote contrafăcute de 100 de euro, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, au comunicat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Dolj. 

Cei doi au primit ieri și mandat de arestare după ce au fost prezentați în fața magistraților de la Tribunalul Dolj. Tânăra și partenerul ei din grupare sunt acum cercetați pentru infracţiunile de constituire a unui grup infracțional organizat, punere în circulație de valori falsificate și înșelăciune.

Activităţile s-au desfășurat cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române și au mai participat poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Bechet, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bechet și jandarmi din  Craiova. 

 

 

Adauga comentariu