Bărbat bătut de mai multe persoane, pe Calea București din Craiova

Un bărbat de 35 de ani, din Robănești, a fost victima unei agresiuni și a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, azi-noapte. Cei care au ajuns la fața locului au fost polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Craiova, care au primit o sesizare cu privire la faptul că, pe Calea București, a avut loc o altercație între mai multe persoane.

Când au ajuns în zona în care se semnalase scandalul, zona magazinului Lidl de pe Calea București, oamenii legii, l-au identificat doar pe bărbatul de 35 de ani, care avea leziuni în zona capului, iar autoturismul său, care se afla pe partea carosabilă, prezenta urme de distrugere. Victima le-a spus polițiștilot că nu știe cine au fost indivizii care l-au bătut.

Persoana vătămată a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar până în prezent nu a dorit să depună plângere penală pentru comiterea vreunei infracțiuni. Polițiștii s-au sesizat din oficiu și fac cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în altercație și a lămuririi stării de fapt, fiind întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere”, a precizat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Dolj. 

 

 

Adauga comentariu