Bătaie la Craiova între un interlop și un om de afaceri. Găștile celor doi au ajuns la spital. Pentru o parte din ei s-a dispus deja control judiciar

Scandal monstru între Vlădescu Cristian, zis Ventura, fost membru al clanului Frăția și unul dintre frații Bacriz. Incidentul s-a petrecut în noaptea de luni spre marți, în cartierul Lăpuș. 


Un schimb acid de replici s-a transformat într-o secundă într-o bătaie generală în stradă și totul ar fi pornit, din primele informații, din cauza unui loc de parcare.


Potrivit surselor Imad Bacriz, împreună cu alți doi membri ai familiei se aflau la moscheea din cartier, să se roage și ar fi blocat intrarea între blocuri cu mașinile personale. O persoană din cealaltă gașcă implicată în scandal le-ar fi spus să își tragă mașinile din drum să poată ieși din parcare, moment în care a început bataie generalizată în plină stradă. 


Șase persoane, trei de partea lui Vlădescu și trei de partea lui Bacriz și-au împărțit minute în șir pumni și picioare. Toți au ajuns la spital, cu răni, luni noaptea. Printre victime ar fi fost și un copil.


"Se fac cercetări în acest caz pentru lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice. Fața de două dintre persoanele implicate în scandal magistrații au dispus deja măsura controlului judiciar", a declarat Mihaela Gîrd, purtător de cuvânt IPJ Dolj.


Unul dintre cei puși sub control judiciar este chiar Vlădescu Cristian, zis Ventura. Acesta s-a făcut remarcat în oraș prin scandalurile în care a fost implicat. Ultimul de amploare este cel de la barul On-Off din Craiova, unde în 2016 a avut lloc o reglare de conturi sângeroasă.

sursa foto ziare.com

Adauga comentariu