Becheru intervine în procesul inițiat de avocatul Săuleanu împotriva jurământului Olguței Vasilescu

Craioveanul Petru Becheru a făcut cerere de intervenție la apelul formulat de avocatul Lucian Săuleanu, consilier local USR-PLUS, împotriva încheierii Judecătoriei Craiova din 13 noiembrie, prin care s-a luat act de depunerea jurământului de primar al Olguței Vasilescu. Cererea a fost depusă la termenul din 27 noiembrie, iar judecătorii vor decide pe 4 decembrie dacă admit cererea și Petru Becheru capătă calitate procesuală.

Surpriză sau nu, Petru Becheru intervine iar în viața de primar a Olguței Vasilescu, după ce s-a luptat în instanță ca edilul ales în 27 septembrie să nu poată fi validat în funcție, pe motiv că doi din trei alegători nu au votat-o. Cum procesul s-a încheiat în favoare lui Vasilescu, dar cu un jurământ depus în condiții care se vor a fi lămurite, Becheru a profitat de apelul consilierului USR-PLUS, av. Lucian Bernd Săuleanu, și a făcut cerere de intervenție. La termenul din 27 noiembrie, cererea de probatorii formulată de Săuleanu a fost respinsă de complet, vinerea aceasta urmând să se discute dacă procedura inițiată de Becheru e completă și dacă s-au făcut citările părților. 

Cererea de intervenție accesorie ”în interesul dlui Săuleanu Lucian Bernd, al craiovenilor și al domniei legii în Republica noastră” are nu mai puțin de 31 de pagini, fiind structurată pe capitole și subcapitole. Becheru solicită ca speța să fie judecată în ședință publică, iar Olguța Vasilescu să fie interogată cu privire la depunerea jurământului. Nu în ultimul rând, e de menționat că acesta a anunțat, în stilul deja caracteristic, că pentru câteva săptămâni se va afla pe un vârf de munte, fără curent, în Cătunul Ineleț din Satul Scărișoara, Comuna Cornereva – Județul Caraș-Severin.  

 

Adauga comentariu