Bla-bla-bla politicianist cu Ciolacu despre cum a dat bani Cîţu primarilor liberali. Bla-bla-bla despre plângeri penale. Chelnerul lui Hayssam să-şi asume guvernarea nu să mimeze opoziţie pe Facebook

Fostul chelner al lui Hayssam, acum vremelnic preşedinte al PSD, mimează de pe Facebook Opoziţie faţă de căzutul (cu o majoritate zdrobitoare) guvern Cîţu. Ne zice ce a făcut Cîţu, că a dat bani din fondul de rezervă al Guvernului, preponderent către primarii PNL, cumpărându-şi altfel funcţia obţinută la Congres. De parcă în 32 de ani de guvernare în care PSD s-a prăbuşit cel mai des peste România nu exact asta au făcut toţi premierii acestui partid.

Zice chelneraşul lui Hayssam:

"Iohannis și Cîțu au decis că, dacă nu trăiți într-o comunitate condusă de un liberal, veți suferi de frig, sărăcie și foame! Au alocat 80% din banii pentru administrația locală către localități cu primari PNL și UDMR.

Cîțu și-a plătit functia la Congres, dar restul românilor, peste 70%, au fost pedepsiți! Iohannis și Cîțu tocmai i-au condamnat la frig, cu spitale și școli închise!

Așa crede Iohannis că ne pune pe toți cu botul pe labe! Fostul primar al Sibiului a pierdut total contactul cu realitatea, crezând că așa îl va putea tine pe Cîțu, un premier deja mort, în funcție!

Le spun clar: în ciuda tuturor amenițărilor și a deciziilor profund nedrepte ale guvernării lor eșuate, nu vom ceda! Vor primi în schimb ceea ce merită:

1. plângere penală pentru abuz în serviciu față de toți demnitarii implicați în decizia luată de Guvern;
2. atacăm și desființăm hotârărea de Guvern prin care au alocat discreționar banii către primării din Fondul de Rezervă;
3. Cîțu va pleca! De tot!"

Peste o lună cei doi jegoşi se vor pupa pe gingii şi-şi vor împărţi bugetele României, dar acum trebuie hrănit poporul cu poveşti.

Lasă-ne, bă, în amarul nostru - ştim cine eşti, ştim ce poate şi partidul tău de hoţi. Ai sânge-n instalaţie, bagă-te la guvernare. Dacă nu coboară-te ca un capac peste haznaua ta de partid!

Potrivit unui comunicat al Ministerului Dezvoltării, 2.756 de administrații locale din România au primit finanțare în valoare totală de 1.010.966.000 lei.

”Proiectele locale trebuie finalizate, ele trebuie să servească aceste comunități locale. Prin măsura adoptată astăzi, ne asigurăm că investițiile pentru care au fost cheltuiți bani publici nu vor rămâne neterminate”, a spus ministrul Cseke Attila.

2.514 comune din România au primit o finanțare în valoare totală de 614.873.000 lei, 194 orașe - 95.588.000 lei, iar 123.346.000 lei au fost alocați pentru 48 de municipii. Ministrul a arătatcă fondurile sunt necesare pentru finalizarea investițiilor publice finanțate de stat sau din fonduri UE, precum și pentru cheltuieli urgente ale autorităților publice locale
Mutarea premierului demis vine în contextul în care liberalii iau în calcul tot mai serios un guvern minoritar, cu susținerea PSD care în schimb ar avea acces la resurse.

Adauga comentariu