Bolid de 49.000 de euro, confiscat la Bechet. Autoturismul căutat de autoritățile din Marea Britanie, a fost găsit în urma unui control la punctul de trecere a frontierei Bechet

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere Bechet au depistat un cetăţean cipriot, care conducea un autoturism marca BMW, căutat de autorităţile din Marea Britanie.

Bărbatul în vârstă de 47 de ani se afla la Punctul de Trecere a Frontierei Bechet pentru a efectua formalităţile de frontieră. În urma verificărilor suplimentare, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind ”bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie în data de 23.04.2018.

Cetățeanul cipriot a declarat că a cumpărat autoturismul în schimbul sumei de 10.500 euro şi nu avea cunoştinţă despre faptul că mijlocul de transport era căutat de autorităţi.

"În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 49.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Dolj, până la finalizarea cercetărilor.", se arată în informarea oficială a Poliției de frontieră.

Adauga comentariu