Brandul AC Milan, folosit abuziv pentru promovarea unei școli de fotbal din București chiar de către un fost antrenor al FCSB. Totul a fost scos la iveală de managerul Academiei AC Milan din Craiova, Jan Nicola

Un anunț postat pe Facebook a fost cel care a declanșat întregul scandal. Academia de Fotbal ProSport București a scris pe pagina de socializare că antrenorul juniorilor de la AC Milan, Emanuele Pischetola, vine să susțină antrenamente cu juniorii școlii. Doar că Pischetola nu mai este angajatul AC Milan, iar informația care induce în eroare a fost observată doar de către managerul Academiei AC Milan din Craiova. Acesta a făcut propriile investigații și a aflat că totul a pornit de la Massimo Pedrazzini, fost antrenor al FCSB.

“Am fost informat de un antrenor de-ai noștri de articolul de pe Facebook și am luat imediat legătura cu Alesandro Gianni,  coordonatorul tuturor academiilor AC Milan din lume. Acesta a confirmat ceea ce eu bănuiam, că Emanuele Pischetola nu mai este antrenor al AC Milan, iar brandul este folosit abuziv pentru promovarea școlii. Apoi am luat legătura și cu cei de la școala Pro Sport și le-am solicitat să modifice informația mincinoasă din titlu. Doar că în loc să menționeze că Pischetola este un fost antrenor, în noul titlul au scris că acesta este consultant AC Milan”, explică Jan Nicola,  managerul Academiei AC Milan din Craiova. 

Alesandro Gianni, AC Milan și Jan Nicola, managerul Academiei AC Milan Craiova

După o nouă discuție cu reprezentantul AC Milan din Italia, Alesandro Gianni, Nicola a aflat că mult-promovatul fost antrenor nu este nici măcar consultant al clubului, informația promovată fiind tot eronată. De această dată, reprezentanții școlii Pro Sport din București au dat toată vina pe cel care le-a promis că îl vor aduce la academia lor pe Pischetola, respectiv Massimo Pedrazzini, fostul antrenor al FCSB în 2007, 2009 și în 2015. 

Sursa foto: cancan.ro

Am vorbit cu Pedrazzini la telefon și i-am explicat că folosesc informații neadevărate care aduc prejudicii de imagini brandului AC Milan. Este strigător la cer că un antrenor de talia lui induce în eroare opinia publică, în condițiile în care acea persoană nu mai are nicio legătură cu clubul. Situația ne afectează și pe noi la Academia din Craiova, pentru că noi facem eforturi să aducem oameni de valoare de la clubul italian pentru a-i antrena pe elevii noștri. După discuția cu Pedrazzini, cei de la Pro Sport București au modificat pentru a doua oară titlul”, susține managerul craiovean.

Noul titlu afișat pe site-ul școlii din București menționează că antrenorul Italian ce o să îi antreneze pe juniori are o experiență de 28 de ani la clubul Italian. Reprezentanții AC Milan au anunțat însă că o să ia legătura cu avocații pentru a acționa legal împotriva folosirii abuzive a brandului Italian.  

 

Adauga comentariu