BRK e de neoprit. Maine mai listeaza un hit la BVB: GoCab

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) informeaza ca joi, 9 decembrie actiunile GoCab Software, companie ce opereaza o suita de aplicatii utilizate in serviciul de taximetrie fiind prima si singura aplicatie de tip ride hailing dedicata exclusiv taximetristilor intra la tranzactionare pe piata AeRO, segmentul de actiuni al Sistemului Multilateral de Tranzactionare al bursei. Actiunile se vor tranzactiona sub simbolul bursier CAB.

Plasamentul privat aferent majorarii de capital social s-a derulat in luna august 2021 cu participarea a 65 de persoane, fizice si juridice. In cadrul plasamentului au fost subscrise 17,278,220 de actiuni cu un pret de subscriere de 0,43 lei, compania reusind sa atraga aproximativ 7,4 milioane de lei de la investitori.

Echipa GoCab Software va suna pe 9 decembrie clopotelul Bursei de Valori Bucuresti cu ocazia inceperii tranzactionarii actiunilor companiei la bursa. Evenimentul va fi transmis LIVE, de la ora 10:00, pe canalele social media ale BVB FacebookYouTube si LinkedIn.

Mai multe informatii despre actiunile GoCab sunt disponibile aici.

Acțiunile GoCab Software intră la tranzacționare pe 9 decembrie.pdf

Adauga comentariu