Budică e liber. ”Telenovela” cu fosta nevastă, salvată de polițiști, s-a încheiat după ce femeia și-a retras toate plângerile

Multă zbatere pentru nimic. Femeia care a depus plângere pentru amenințări și violență împotriva fostului său partener de viață, Andrei Daniel Budigă, cunoscut ca ”atacatorul cu macetă” din Clubul ”One”, și-a retras plângerile. Ieri, după ce a expirat termenul de reținere de 24 de ore, bărbatul a fost eliberat din arest. 

Andrei Budică, în vârstă de 26 de ani, din Craiova, fusese reținut pe 10 noiembrie de poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale (BIC) Craiova, fiind bănuit de comiterea infracţiunilor de violenţă în familie şi distrugere.

Daniel Andrei Budică aflase că fosta soție se întorsese în țară și că se află în casa unui bărbat din Malu Mare, actualul concubin. A mers cu mașina la casa acestuia, și i-a cerut femeii să iasă, vreme în care i-a amenințat pe cei doi cu acte de violență. Iubitul femeii a apelat la un prieten polițist, care a luat-o din casă pentru a o duce la Craiova. Budică i-a urmărit cu mașina și i-ar fi șicanat în trafic. Polițistul a cerut ajutorul colegilor de la Rutieră, iar lucrătorii Secției 2 de Poliție Craiova au întocmit un dosar de amenințare și distrugere, după ce femeia a formulat plângere.

Al doilea dosar, cel pentru care Budică a fost reținut pentru 24 de ore, a survenit zilei de 9 noiembrie, când Daniel Andrei Budică și-a urmărit din nou fosta nevastă și a bătut-o. Incidentul a avut loc pe Strada Carpenului din Craiova. Tot atunci, tânărul i-ar fi tăiat cauciucurile autoturismului. Cazul a fost preluat de BIC Craiova, care a făcut și reținerea.

În cursul zilei de 11 noiembrie, suspectul urma să fie prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă, însă nu a mai fost cazul. Femeia și-a retras toate plângerile.

Telenovela în care poliția a fost angrenată pentru nimic s-a încheiat. Deocamdată...

Fotografie simbol

Adauga comentariu