Bunătăți de toamnă la preț redus în două piețe din Craiova. Ziua Națională a Produselor Agroalimentare Românești se sărbătorește mâine

Este al doilea an consecutiv când are loc sărbătoarea produselor românești autohtone. Ea o să fie marcată și în Craiova în Piața Centrală și la Piața Orizont. Cu această ocazie, producătorilor agricoli autohtoni li se va oferi o suprafaţă mult mai extinsă pentru a-şi expune spre vânzare produsele începând de mâine dimineață de la ora 10. Legume şi fructe de sezon, lactate şi brânzeturi, preparate din carne, dar şi miere ori fructe uscate, vor fi oferite cumpărătorilor într-o gamă variată şi la preţuri pentru orice buzunar.

„Având în vedere importanţa acestui eveniment, vom pregăti în Piaţa Centrală din Craiova un spaţiu amplu, destinat producătorilor agricoli, în vederea expunerii spre comercializare a unei game variate de produse agroalimentare obţinute în propriile gospodării. În plus, această sărbătoare a produselor agroalimentare româneşti va fi marcată şi în Piaţa Orizont din Craioviţa Nouă, o piaţă pe care am alocat-o exclusiv producătorilor, prin intermediul Cooperativei Agricole Legume Dunărene”, a declarat Alin Mărăcine, director general al SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL.

Această sărbătoare a fost stabilită printr-o lege emisă vara trecută . Ziua produselor agroalimentare românești este menită să stimuleze producătorii locali și să îi ajute să îți valorifice munca direct către consummator. 


Adauga comentariu