Busu de la Meteo la ... Craiova, orașul în care a văzut moartea cu ochii. Actorul s-a reîntors în Bănie unde a avut parte de surpriza vieții lui

Au fost momente unice seara trecută pe scena Teatrului Național Marin Sorescu din Craiova. Actorul Florin Busuioc s-a întors să joace în orașul în care în urmă cu câteva luni a văzut moartea cu ochii. Numai că de această dată  spectatorii din primul rând de la scenă au fost nimeni alții decât medicii, asistenții, brancardierii și infirmierii care i-au salvat viața în acea seară fatidică.

La finalul piesei cu totii au intrat în culise, au stat de vorba cu Busu si l-au felicitat pe îndrăgitul actor.

Cu zâmbetul pe fata si plin de emotie Busu le-a mulțumit tuturor celor care i-au fost alături in toamna anului trecut si au facut eforturi pentru a-l readuce la viata.

"Vreau să le multumesc salvatorilor mei de pe data de 6 noiembrie care sunt în sală. Vă mulțumesc din suflet pentru că ați fost la spectacol, ați fost acolo în noaptea fatidică și pentru că existați în general", a declarat Busu la finalul spectacolului.

Marti seara Busu a susținut primul spectacol dupa perioada de recuperare medicală. Si-a dorit sa revina la Craiova, in orasul in care i-a fost salvată viata.

"Este primul spectacol după ce s-a întâmplat pe 6 noiembrie. Coincidența a făcut ca să fie tot la Craiova. Au venit colegii la mine, știi că nu este ok că s-a întâmplat aici nenorocirea, poate se repetă. Nu mi-a fost teamă. A fost o seară frumoasă, cu un spectacol reușit cred eu, oamenii au râș, s-au simțit bine, scopul nostru a fost atins. A fost idea impresarului să venim aici, cu moartea pe moarte călcând, cam așa ar fi", a mai adăugat actorul.

Cel care a pus la cale intalnirea dintre actor și cei care i-au salvat viața a fost impresarul lui Busu, care si-a dorit din tot sufletul ca acesta sa cunoasca echipa care l-a readus la viață 

Florin Busuioc a jucat seara trecută în piesa Central Park. Este vorba despre același spectacol în care Busu a jucat si pe data de 6 noiembrie 2018, tot la Craiova, atunci cand spectacolul s-a tinut la Filarmonica, iar la  doar câteva minute după terminarea piesei actorului Florin Busuioc i s-a facut rau si a suferit un infarct.

Adauga comentariu