Cad "capete" în administrația locala. O garda noua este pregătită sa modernizeze instituțiile din subordinea Primăriei Craiova

Partidul Social Democrat se pare sa fi înțeles într-un final mesajul electoratului și trece la reformarea instituțiilor.

Semnalul schimbării a fost dat chiar de Lia Olguta Vasilescu care a anunțat într-o postare pe Facebook, făcută în urma cu câteva momente, venirea unei noi gărzi la conducerea instituțiilor din subordinea Primăriei Craiova.

Olguta Vasilescu i-ar fi cerut actualului primar al orașului, Mihail Genoiu sa facă schimbări importante în administrația locala.

"In ultimele luni, am avut audiente cu cateva sute de cetateni craioveni, la cabinetul meu parlamentar. Multi dintre acestia au reprosat calitatea serviciilor oferite de regiile administratiei locale craiovene si atmosfera din aceleasi regii si mi-au solicitat masuri, dat fiind faptul ca administratiile PSD i-au obisnuit cu un anumit standard. Drept urmare, am avut discutii cu primarul Mihail Genoiu si consilierii locali pe aceasta tema. Craiova merita servicii de cea mai buna calitate, iar managementul institutiilor trebuie sa fie unul pe masura asteptarilor!", a declarat Olguta Vasilescu, pe pagina ei de socializare.

Se așteaptă o listă a celor care vor prelua cu mandat scurt, pana la alegeri, fotoliile regiilor craiovene. Scopul noilor veniți este sa facă instituțiile funcționale și sa modernizeze serviciile pentru cetățeni.

Adauga comentariu