Câinii de pe stradă, sufletele nimănui. Patrupezii din adăpost, care nu cunosc iubirea, își caută stăpâni

De cele mai multe ori, se caută câini de rasă, fără stăpân și de adoptat. Aceștia își găsesc cel mai repede o familie, pe când cei “obișnuiți”, așa cum îi consideră mulți, rămân prin adăpost.

 

Și câinii de pe stradă care ajung în ecarisaj merită iubiți. De la începutul anului și până în prezent, la adăpostul canin Breasta s-au adoptat 1245 de câini. 

Reprezentanții SC Salubritate Craiova depun toate eforturile pentru găsirea unor familii pentru toți cățeii aflați în adăpost. Aceștia au o colaborare extrem de bună cu organizații de protecție a animalelor din Craiova, dar și de peste hotare.

 

“Aceste asociații  ne ajută cu adopții peste hotare, dar și prin donații de hrană, pentru suplimentarea rației zilnice a cățeilor”, a precizat purtătorul de cuvânt, Cristina Ghenea.

 

De altfel, au loc periodic târguri de adopții canine care au avut parte de un mare succes.

 

“Spre deosebire de alți ani, când le organizam în incinta Adăpostului Breasta, anul acesta am decis să schimbăm cadrul și să alegem un loc public, circulat, în natură, astfel încât acțiunea noastră să fie vizibilă și să ajungem cu ea în comunitate. Până acum, am organizat trei astfel de târguri în Parcul Nicolae Romanescu și intenționăm să continuăm promovarea adopțiilor în astfel de locuri publice din Craiova”, a adăugat Cristina Ghenea, purtătoarea de cuvânt, SC Salubritate Craiova.

 

Un cățel este un “copil adoptiv”, care are nevoie de un cămin iubitor. Deși mulți craioveni încearcă să adopte căței cât mai frumoși, spălați și aranjați, aceștia nu trebuie să uite că și cei de pe stradă merită o șansă.


Foto - Facebook

Adauga comentariu