Căldura se mai lasă așteptată câteva ore. Doar un sfert dintre punctele termice din oraș vor putea furniza căldură până la miezul nopții

Încă o noapte rece pentru craioveni, chiar dacă promisiunile reprezentanților CET 2 dădeau asigurări că o să fie furnizată căldură până la ora 22 în tot orașul. În ciuda faptului că cele două cazane au fost puse în funcțiune încă de astăzi de la prânz, funcționarea la parametri normali nu a putut fi asigurată nici până la această oră, spre disperarea sutelor de mii de locatari racordați la sistemul de termoficare.

"Cu puțin timp în urmă, reprezentanții Complexului Energetic Oltenia au anunțat că a început furnizarea agentului termic primar către o parte din blocurile din Craiova, iar până la miezul nopții caloriferele se vor încălzi în toate zonele. Am fost personal la dispecerat și am verificat, alături de colegii mei, parametrii de funcționare ai agentului termic. Situația nu este întocmai cu cea prezentată de CEO. Din cele 104 puncte termice, doar 26 dintre acestea, reprezentând puncte termice automatizate, vor furniza agent termic până la miezul nopții, iar restul, spre dimineață.", a explicat Stelian Bărăgan, viceprimarul Craiovei.

Și Mihai Genoiu, primarul Craiovei, și-a cerut scuze în numele reprezentanților Complexului Energetic Oltenia.

"Cer încă o dată scuze craiovenilor pentru disconfortul creat și îi asigur că, deși nu a avut nicio vină, Primăria Craiova și eu personal ne-am implicat pentru a rezolva cât mai urgent această problemă."  , a transmis primarul orașului. 

Adauga comentariu