Când se deschide Water Park-ul din Craiova

Cel mai mare Water Park din Oltenia așteaptă avizul Direcției de Sănătate Publică pentru a se deschide în sezonul de vară. Date fiind temperaturile foarte scăzute, cel mai probabil piscinele exterioare nu vor putea fi folosite, însă cele de interior se deschid de îndată ce documentul e gata. Potrivit conducerii parcului documentația pentru avizul de funcționare de la DSP Dolj a fost depus la sfârșitul lunii trecute și ar urma să fie eliberat în cursul săptămânii viitoare, iar parcul este pregătit pentru primii vizitatori.

Water Parcul din Craiova, situat în Parcul Tineretului dispune de 12 tobogane pentru copii si adulti, lazy river, valuri artificiale, apă. A fost inaugurat în vara anului 2017 și a costat peste 20 milioane de euro. f

Taxele de intrare la Water Park sunt următoarele: -24 lei pentru copii între 5 şi 10 ani, de luni până vineri – brățară albă. -36 lei pentru persoanele de peste 10 ani, de luni până vineri – brățară albastră. -34 lei pentru copii între 5 şi 10 ani, în week-end – braţară roşie. -50 lei pentru persoanele de peste 10 ani, în week-end – braţară neagră. -15 lei taxa saună pentru persoanele de peste 16 ani – braţară verde.

Adauga comentariu