CAPIDAVA – cetatea țeparilor care emit scrisori false de garanție. Românul Sebastian Celea, creierul Rochester Bank, e un infractor condamnat la închisoare în Franța

Băieții de la Capidava ar face orice să oprească anchetele Strict Secret. Prea multă "reclamă" atrage atenția procurorilor

Dezvăluirile incipiente făcute de Strict Secret despre mafia IFN-urilor care emit, în mod ilegal, pentru companii private şi entităţi de stat, scrisori de garanţie, fără acoperire, care devin mai apoi parte integrată au unor dosare de licitaţii alterate sau a unor contracte de atribuire vulnerabile, i-au deranjat maxim pe şmenarii financiar aflaţi în spatele falsei bănci Rochester Bank sau in spatele „brandului” Capidava.

Stresaţi, cei de la Rochester au şi început să lucreze la site-ul web, să-l mai modifice, dar noi suntem atenţi şi facem print screen după orice mişcare.

Dezvaluirile noastre i-au băgat în sperieţi şi pe şmenarii financiar ascunşi după brand-ul Capidava, altă gaşcă de emitenţi de scrisor de garanţie fără acoperire.

Un procuror puţin mai deschis la minte ar înţelege foarte rapid schema de fraudare pe care noi o prezentăm, fiindcă, în esenţă, „strategia” acestor coţcari este grosieră, de anii ’90.

CITIŢI MAI MULT DESPRE „Umbrela” CAPIDAVA si prăduitorul Vald Ghinescu pe strictsecret.ro.

Adauga comentariu