Cartierul în care chiloții cresc în... pomi

Craiova pare a fi orașul tuturor posibilităților, dar imaginea unor obiecte de lenjerie intimă, deja folosite, care atârnă printre ramurile copacilor care stau sa înverzească este revoltătoare.

Tabloul este însă unul obișnuit pentru locuitorii din zona blocurilor G, în cartierul Brazda lui Novac. Chiar în această dimineață, a fost surprinsă această imagine în care se văd atârnând chiloții unui locatar ce a hotărât să "decoreze" pomul din fața apartamentului său cu lenjeria purtată cândva. Pe lângă chiloții de un alb... murdar, omul a mai aruncat și o pungă cu gunoaie menajere, haine și cârpe, asigurându-se astfel că "decorul" este desăvârșit.

Pozele au fost făcută de angajații Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public și Fondului Locativ, lucrători care se află în această perioadă in plină campanie de curățenie de primăvară.

Dar chiloții de la blocul G7 nu sunt singurele surprize neplăcute de care au avut parte muncitorii. La mică distanță, în gradina blocului G4, un loc curățat deja în urmă cu câteva zile, oamenii au găsit aruncate resturile unei limonade ce trebuie să fi fost delicioase.

Craioveanul care s-a bucurat de licoarea răcoritoare a aruncat de pe geam, în fata blocului, toate cojile citricelor folosite. Angajații RAADPFL au strâns resturile și au reușit chiar să reconstituie cele 15 lămâi din care locatarul și-a făcut sucul.

Și în alte zone curățate în urmă cu doar două zile au găsit acum resturi ale "civilizației". Peturile, dozele, cartoanele și mucurile de țigară sunt "plantate" de craioveni pe spațiul verde, în loc de flori de primăvară.

Adauga comentariu