Căsătorii de o zi cu ocazia Sărbătorii Îndrăgostiților. Zeci de cupluri din Filiași au ales să își demonstreze iubirea în fața ofițerului de stare civilă

Căsătoriile pentru doar 24 de ore au devenit o tradiție la Filiași, de Valentine’s Day. În fiecare an, pe 14 februarie, tinerii din oraș au posibilitatea de a afla cum este viața într-o căsnicie, chiar dacă numai pentru câteva ore. Primăria organizează evenimentul atât de așteptat de îndrăgostiți, iar numărul cuplurilor care aleg să facă pasul cel mare a crescut de la an la an.

“Organizăm căsătoriile de o zi de șase ani, dar anul acesta am avut o ezitare gândindu-mă că este o sărbătoare împrumutată, în timp ce noi avem deja Dragobetele. Doar că nu puteam să îi dezamăgesc pe îndrăgostiții care s-au obișnuit deja cu evenimentul. De la an la an succesul este tot mai mare, de această dată fiind prezente aproape 200 de persoane. 90 de cupluri și-au spus “Da” și și-au declarat iubirea, primind în schimb certificate de căsăttorie valabile doar azi. Am avut grijă să aibă și o amintire a acestei sărbători, astfel că le-am adus o cabină foto ”, a povestit Costeluș Ilie, primarul orașului Filiași. 

Tinerii căsătoriți au primit flori și baloane și s-au distrat cu toții făcându-și poze în cabina foto. De la eveniment nu a lipsit nici Cupidon.

 

Adauga comentariu