Cât se mai tărăgănează procesul lui Darius Vâlcov. Consilierul premierului Viorica Dăncilă s-a prezentat în faţa magistraţilor doljeni

Darius Vâlcov s-a prezentat miercuri la Tribunalul Dolj.

Consilierul premierului Viocrica Dăncilă a ieşit după aproximativ o oră din sala de judecată, gânditor şi puţin îngrijorat, purtând câteva minute discuţii cu avocata lui pe holurile Tribunalului Dolj. A părăsit clădirea şi a fost preluat de o masină care îl aştepta chiar în faţa Tribunalului.

Instanţa de judecată a amânat încă o dată cauza, pentru a 20-a oară de la începerea judecării dosarului.

"Solutia pe scurt: pentru observarea raportului de expertiză financiar contabilă, punerea în discuţie a cererii inculpatului prin apărător privind emiterea de adrese la DNA şi SRI, precum şi lipsa martorilor Tonitza Bianca, Guşatu Anca Ionuţa, Onica Mitică, se amână cauza la 24 aprilie 2019, ora 11,30", se arata in decizia instantei.

Darius Vâlcov este cercetat într-un dosar de instigare la dare şi luare de mită. Consilerul premierului Viorica Dăncilă este acuzat că în perioada când era primarul Slatinei, i-ar fi pretins unui om de afaceri 10% din sumele încasate de o societate care avea contract cu Primăria.

Vâlcov ar fi primit, în mai multe tranşe, de la respectiva firmă, peste 2 milioane lei. 

 

 

Adauga comentariu